Överhängande (34/365) – en dag i dur och moll

Vilket soligt och härligt väder det har varit i dag! För första gången i år blev jag tvungen att använda solglasögon på promenaden. Och ni ser ju, takdropp från grannens lada – vårkänsla!

Det var väldigt skönt att vara utomhus i sol, ända tills Shelly rusade mellan mina fötter och drog kopplet med sig så att jag ramlade och slog i benet i ett berg. Men, ingen större skada skedd än att muskeln fick sig en rejäl smäll och ömmar i ungefär alla lägen. Jag har ändå fått ihop 5000 steg hittills i dag, så det positiva överväger.

Ja, det vill säga tills jag hämtade tjejerna i skolan, och fick veta att en kille hade tagit stryptag på en tjej och sagt att han ville hyvla henne med en osthyvel och döda henne. Det var inte första gången han klev över gränsen för vad som är normalt och acceptabelt. Jag skall låta rektorn få en chans att meddela vilka åtgärder han tänker vidta, men den ungen är inte mentalt frisk och skall inte gå kvar i en vanlig skola.


Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

8 reaktioner till “Överhängande (34/365) – en dag i dur och moll

 1. Ta hand om dig. Håller tummarna att skolan tar tag i problemet. Kan inte låta bli att fundera hur det kan få gå så långt. Fast dessvärre är det nog inte så ovanligt, tyvärr… Han och säkert också familjen behöver hjälp. Hans beteende är ju helt oacceptabelt och han ska ju absolut inte sabotera för andra. Hoppas att det ordnar upp sig snart.

  Gilla

 2. Vacker bild på härligt vinterväder! Jag gillar tapparna! Den killen borde ha vård och föräldrarna borde också få hjälp för det måste komma därifrån! Han kan inte ha det lätt hemifrån! Det låter ju helt sjukt! Hoppas det löser sig!

  Gilla

 3. Hur synd jag än tycker om dig och ditt knä blir jag mer störd över att läsa om killen på skolan. Jag anar ju hur hans beteende skrämmer även dina flickor. Hoppas verkligen att rektor och lärare på skolan tar tag i detta beteende med kraft och inte missar att prata även med andra elever än de direkt inblandade så att alla kan känna sig trygga och sedda. (Hörde just att T***p tycker att lärare ska bära vapen, det betyder kring 65000 (?) personer som ska beväpnas – jubla månde vapenindustrin …)

  Vädret är det bara att njuta av i alla fall när solen är framme och dagsmeja råder. Isvindar och snöyra kan jag vara utan. Nu vill jag ha vår!

  Gilla

 4. Men usch och fy! Riktigt otäck kille det där. Och inte roligt för dig att knäa ett berg heller – hoppas det inte gör ont fortfarande.

  Själv har jag också attackerat ett berg idag – och det känns. Jösses… Börjar nog bli för gammal för skidåkning… Ska snart halta ut på stan, tur det finns tapas annars skulle jag nog bara ligga kvar här i sängen och tycka synd om mig själv ;-)

  Gilla

 5. Vädret och din suveräna bild är behållningen av det här inlägget. Resten var verkligen ingen höjdare. Att ramla mot ett berg OUTCH säger jag bara. Duktigt av dig att ändå klarar 5 000 steg.
  Killens beteende är totalt oacceptabelt och jag hoppas verkligen att rektors vidtar åtgärder, å det på direkten. När jag läste här påmindes jag omedelbart av skjutningen i Florida, där 17 personer miste livet. Det är då ”en himla tur” att vi inte har USA’s obefintliga vapenlagar. Kan du tänka dig – killen som tog stryptag på tjejen skulle troligen inte tveka en sekund att använda ett vapen. Fruktansvärt tanke…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.