Annorlunda är bra (35/365) – selfie på mig och pållen

https://www.instagram.com/p/BfiImjED5YH/?taken-by=justnujusthar

Tokiga häst :) Det gick inte att ta ett enda kort utan att hon flemade, som det heter på hästspråk. Det vill säga att hästen drar upp överläppen för att känna en viss doft bättre. Vad jag skrattade!


Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

29 reaktioner till “Annorlunda är bra (35/365) – selfie på mig och pållen

  1. Ja, jag vet inte när jag skrattade så mycket senast, och Leistra bara fortsatte och fortsatte, nästan så att jag fick för mig att hon uppmuntrades av att jag skrattade så mycket :)

   Gilla

  1. Som jag skrattade! Tokiga hästen, hon brukar inte hålla på sådär, men hon fortsatte ända tills jag gav upp om att få till ett mer normalt foto, då slutade hon. Ha en fin dag, med melodifestivalen i kväll gissar jag? En låt som låter precis som tre av dem som gått vidare till final och andra chansen, och den låten är en av de två som är ok, resten inget vidare enligt mig. Jag kommer ändå att titta, det är mest för showen jag följer melodifestivalen. En av artisterna skall förresten sjunga om en Annette…

   Gilla

   1. Bilden blev ju helt suverän, så det var ju bra att hon inte la av med att flina upp sig. Eller flema upp sig kanske man säger här :-)
    Åh! Är det Schlager ikväll – det visste jag inte… ;-) Haha! Jodå. Jag är beroende av detta och skulle kanske behöva gå på avprogrammering… Men jag har inte förhandslyssnat, och kommer nog inte att göra det heller. Helt ohört/osett så hoppas jag på att Mariette har en bra låt – hon brukar kunna leverera :-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.