Blodröd (48/365) i oändlighet

Ser ni oändlighetstecknet?

Det dröjde tills långt efter jul och nyår innan jag kastade våra överblommade amaryllisar. Bladen stod där så gröna och fina och man vet ju aldrig om det skall dyka upp en stängel till så småningom. Nu var det i alla all slutblommat för säsongen, trots oändlighetstecknet.

Konstigt egentligen, att det finns ett tecken för oändlighet, när allt har ett slut, tänkte jag litet snabbt. Sedan insåg jag att det faktiskt inte behöver vara så. Och där får det räcka med filosofiska funderingar för i dag ;) Hoppas att ni har det fint i vårsolen – som faktiskt värmer!

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

4 reaktioner till “Blodröd (48/365) i oändlighet

  1. Men Åh så spännande och uppmärksammat av dig. Härligt med tankar… Det får mina tankar att spinna vidare. Vårsolen är underbar men måste det vara så attans kallt om natten… Snart går vi in i April månad och då ska det väl ändå bli lite mer vår ;) . Finfint foto!

    Gilla

  2. Absolut! Ser oändlighetssymbolen. Snyggt! Visst värmde solen idag. Det gick att sitta på balkongen i bara t-shirt och lyssna på allt droppande från balkongerna. Är överlycklig:-)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.