Påskutmaningen 2018

Mias bokhörna håller i Påskutmaningen som pågår torsdag den 29 mars – måndag 2 april. Titta in hos henne och läs mer om reglerna, och var gärna med du också.

Jag hoppas hinna läsa några av de här böckerna. Kristina Ohlsson kommer till Sigtuna Litteraturfestival, så jag vill läsa hennes senaste bok, en spänningsroman för barn, det kan ju hända att jag vill ställa några frågor om hennes författarskap. De övriga böckerna är förstås också intressanta på olika sätt, jag kommer att berätta mer om dem framöver.

Den här veckan kommer att vara händelserik fram till och med fredag, så till helgen utgår jag från att jag kommer att vara mätt på intryck och då kan det passa bra att bara läsa böcker och känna spänning över andras fiktiva liv istället ;)

Här har deltagare i Påskutmaningen börjat länka till sina blogginlägg med vilka böcker de planerar att läsa. Alla är välkomna att vara med, var gärna det du också!

7 reaktioner till “Påskutmaningen 2018

    1. Hittills har böckerna varit helt ok, men jag som egentligen inte är en deckarläsare börjar längta efter litet variation nu. Får se om jag läser vidare i min påskekrim-trave, eller om det blir något annat.

      Gilla

  1. Kristina Ohlsson och Anna Jansson gillar jag skarpt. Smart att prioritera Mysteriet på örnklippan. Den är ju lagom tunn också – att snabbläsa menar jag;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.