Två nya spänningsromaner i brevlådan

I går låg de här båda böckerna i brevlådan. Tack till Massolit och Piratförlaget.

  • För kärlekens skull finns i bokhandlarna från och med den här veckan. Av baksidestexten att döma verkar det vara en psykologisk spänningsroman om ett gift par där allt inte är som det ser ut, med hemligheter och dolda planer.
  • Tre timmar kommer ut om ett par veckor. Det är den fristående fortsättningen på succéerna Tre sekunder och Tre minuter. Jag har inte läst någon av dem, men jag har läst En bror att dö för, av Roslund och Thunberg, och den var både spännande och intressant, baserad på verkliga händelser.

Ni vet kanske redan att boken Tre sekunder blir film i Hollywood. Det är Joel Kinnaman som spelar infiltratören Piet Hoffmann. Filmen har premiär den 17 augusti i år.

Anders Roslund är en av de författare som kommer till Sigtuna litteraturfestival den 5 maj. Han kommer att berätta om sin nya bok, den på fotot, och det blir också ett författarsamtal mellan honom och Christoffer Carlsson om deras respektive huvudpersoner.

 

5 reaktioner till “Två nya spänningsromaner i brevlådan

  1. Har läst ”Tre sekunder” och har precis köpt pocketversionen av ”Tre minuter”. Så helt klart kommer jag köpa ”Tre timmar” när den väl kommer ut som pocket.

    Gilla

  2. Jag läste ”Tre sekunder” när den kom ut. Många år sedan nu. Den var bra om man gillar att läsa om vapen, ammunition, kaliber på kulor, skottvinklar, kikarsikten…. och alla detaljer kring hur man dödar en man på hollywoodbestialiskt sätt. Nej, det var verkligen inget för mig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.