Veckans ord: Hopp

Sanna håller i fotoutmaningen Gems weekly photochallenge. Den här veckan är temat: hopp. Det kan ju passa bra. Jag opererades i onsdags och nu hoppas vi att det som skars bort var ett ofarligt papillom, som läkarna tror, och inte bröstcancer. Om en månad är analysen klar.

https://www.instagram.com/p/BhbSqpODUqf/?taken-by=justnujusthar

Operationen gick bra och jag avstod morfintabletten, så fem minuter efter att jag lämnat operationssalen vaknade jag ganska pigg och bad om kaffe. Vilket jag fick, med en renklämma och juice. Bra service. Efter en halvtimme var jag redo att åka hem, med visst adrenalinpåslag tror jag, nöjd över att vara vid liv och av med den där alien som har vuxit i min kropp.

Har man passerat gränsen för vad som är normalt, när man hinner tipsa operationspersonalen om läkaren och författaren Christian Unges intressanta bok om sitt liv som läkare innan man blir sövd..? Jag tyckte i alla fall att de borde känna till den.

Det är Sanna som håller i utmaningen Gems weekly Photo Challenge, som är öppen för alla. Klicka in och var med du också och inspireras av andras kluriga tolkningar. Nytt tema varje söndag.

18 reaktioner till “Veckans ord: Hopp

 1. Ska du vänta en hel månad. Usch. Även om vi alla utgår ifrån att det är en ofarlig inkräktare så är väntan på besked jobbig. Jag förstår att du rekommenderade boken, en sorts självförsvar med svart humor mitt i allt. Kramar om <3

  Gilla

 2. Det låter hoppfullt och jag håller alla tummar för att det var helt ofarligt! Boken du visar har jag på min läslista!

  Gilla

 3. Tänker mycket på dig. Är hoppfull och håller alla tummar.
  En tillfällig inkränktare i din kropp är borta och jag lärde mig något av min dotter som innan hon fyllde 20 hade en inlräktare i sitt knä, en envis typ som inte gärna vill avlägsna sig. Men hon konstaterade att det var ett tillfälligt tillstånd och att ”shit happens” (Det sita tatuerade hon sedan in på handleden och visade käkare och annan personal vid kommand eoperationer) Och inkräktaren försvann.
  Jag har också använt mig av ”ett tillfälligt stiistånd” när mina solskador varit inkräktare. Och dte har fungerat. Just nu är de borta.
  Bra förslag där till läkaren ang. bok.
  Önskar dig god bättring och god fortsatt läsning.
  Stor kram!

  Gilla

 4. Fantastiskt att du piggnade till så fort – då kan man hoppas på det bästa. Så roligt att du kommenterade på min blogg så att jag hittade till din.Jag är just ute efter den sorts romaner att läsa som du recenserar. Feelgood när genren är som bäst. Har antecknat flera av dina böcker som jag ska beställa på bibblan. Ser fram emot recensioner av de böcker som du radat upp på inlägget för några dagar sen. Läser gärna deckare också men inte sådana som vältrar sig i grymheter och hemska detaljer. Den senaste jag läste är ”De fångade” av Karin Slaughter. Ska aldrig läsa något med av henne trots att hon fått både priser och utmärkta recensioner, även av deckarakademien i Sverige.
  Ingrid

  Gillad av 1 person

 5. Så skönt att operationen är gjord och nu hoppas vi att du får ett glädjande besked när svaret kommer. Bra inställning där ge lästips på operationsbordet :)
  Ha en fin vårhelg!

  Gilla

 6. Håller tummarna för dig att det blir ett positivt och glatt svar om en månad ! Men kanske lite jobbig väntan men då är det bra att ha böcker att läsa i :-) Njut och vila nu i helgen ! Kram Marie

  Gilla

 7. Hoppas också att det är ett ofarligt papillom. Håller verkligen tummarna. Men då även läkarna tror det så får du nog ett för dig positivt besked!!!
  Skrattade gott när jag läste att du rekommenderade boken till operationspersonalen. Är man bokbloggare så är man;-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.