Glad måndag med en bild på årets första bi – Bevingad (52/365)

Ni som brukar titta in här regelbundet kommer antagligen hinna ledsna på mig innan sommaren ens har börjat, för nu kommer ni antagligen att mötas av foton på insekter och växter var och varannan dag ;)

Men inte bara, jag har inte slutat läsa böcker, så dem kommer jag att fortsätta att berätta om. Och om två veckor är det dags för Sigtuna litteraturfestival där ett helt gäng med författare och andra inom bokbranschen kommer att medverka. Jag kommer att ta bilder på både den fina Mälarstaden och antagligen på en och annan folkkär författare, vi får se. Och så blir det foton och recept på mat som är lättlagad, nyttig och framförallt god.

Och jag kommer att ta mig runt med kameran till andra platser inom landet och utomlands. Vi reser ju till södra Frankrike i sommar, och under resor fotar jag väldigt mycket. Men innan dess vill jag åka till Västmanland och se hur naturen ser ut där den stora och hemska skogsbranden härjade för några år sedan, Hälleskogsbrännan. Och så skall vi till Mariefred, kanske på både feelgoodfestival och PAX-vandring med tjejerna.

Men just i dag skall jag sprida gödsel på gräsmattan innan regnet kommer, skriva frågor till en intervju till en spännande författare och förbereda en tur till Uppsalas juridiska bibliotek.

Tänker litet extra på er som har en tuff vecka framför er ♥

Carita håller i utmaningen Glad måndag, och henne hittar ni här.

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

5 reaktioner till “Glad måndag med en bild på årets första bi – Bevingad (52/365)

  1. Vilken helt underbar bild på biet! Tycker din blogg har en bra mix av olika ämnen, så du får gärna visa lite bilder med blommor och bin. Det gör ju många bloggare så här års. Ett foto på gödseln kan du ju skippa;-)

    Gilla

  2. Fantastisk bild på det flitiga biet!
    Insekter och blommor … inte kan man tröttna på dem! Jag ser gärna hur många som helst :)
    Glad måndag till dig också Annette!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.