Nya böcker att läsa i maj

Tre spänningsromaner – Bara du, För kärlekens skull och Patrioterna
En bok om hälsa/ohälsa – Hjälp jag är utmattad
Ett samtidsdrama – Under två timmar
En satirisk roman om medelålders medelklass – Nej och åter nej

Det har tagit en del tid den senaste månaden att läsa böcker skrivna av författare som kommer till Sigtuna litteraturfestival nästa helg, läsa på om dem och skriva intervjuer, men nu borde jag vara back on track till min väntande boktrave.

Så, förutom de här böckerna skall jag läsa några som jag visat tidigare, men inte hunnit läsa än….

… ganska många faktiskt… ungefär alla som jag visade för en månad sedan ;) Historieläraren läser jag antagligen ut i dag, så den kommer jag att skriva och tipsa om i kväll. En speciell bok som är ganska djup mellan raderna och tänkvärd.

Vad tänker ni läsa den närmaste tiden?

 

 

3 reaktioner till “Nya böcker att läsa i maj

  1. Spänningsromanerna är onekligen intressanta. Men du, om du fastnar för Brobyggarna i hög nummer 2 kan du lägga till fler böcker i serien;-)
    Läser just nu Sofie Sarenbrants ” Bakom din rygg”. När jag är klar med den blir det en inköpsrunda till;-)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.