Sommarens mest efterlängtade bok är här!

Titta så fina böcker jag fick i brevlådan i dag!

Mattias Edvardssons bok har jag väntat på ända sedan jag såg att han hade en ny på gång. Hans förra roman, En nästan sann historia, var fantastisk, och jag tyckte att han borde ha nominerats till Augustpriset för den. Här har jag motiverat varför. Den nya romanen är hittills såld till elva länder, bland andra till USA, och det vet man ju vad det kan leda till – film.

Från ett av mina favoritförlag , Louise Bäckelin Förlag, kom det två överraskningar. Förlaget måste veta vad just jag gillar att läsa, för när jag läser baksidestexterna på de här böckerna blir jag sugen på att läsa dem direkt. De verkar vara helt i min smak.

Nu måste jag ut till mina pallkragar och fortsätta med frösådden, och vattna.

Ha det fint!

 

 

2 reaktioner till “Sommarens mest efterlängtade bok är här!

  1. Du måste vara Superwoman! Förstår inte hur du hinner med allt, speciellt nu med allt extra arbete med Leistra. Åsså böcker och sådd på det… Superwoman som sagt!

    Gillad av 1 person

    1. Tyvärr inte… men tack, Superwoman låter bra 😃 I ärlighetens namn har jag nog tagit på mig litet för mycket igen, så otroligt lätt hänt när man vill hinna mycket. Men just nu sitter jag faktiskt med en bonullstuss i näsan för att stoppa näsblodet. Men i morgon, då skall jag ta det lugnt! 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.