Bella och Jackie dansar på Theoz musikvideo

https://www.instagram.com/p/BkDqBL5lwLD/?taken-by=justnujusthar

De här korta filmerna från när Jackie och Bella dansade med resten av gänget från dansskolan är de enda jag kan visa just nu, men jag kan lova att det var en otroligt rolig och intressant dag med massor av dans, musik och positiv energi!

Trettiofem dansare, fem vuxna som höll ordning på alla barn och så hela teamet runt youtube- och musical.ly-artisten Theoz, som jag inte hade en aning om vem han var, men som tydligen är väldigt stor på sociala medier (två miljoner följare på musical.ly) och som nu kommer med sin andra låt och en musikvideo.

Vi tog oss in till Gröna Lund med tåg och spårvagn och blev insläppta två timmar innan Grönan öppnade för allmänheten. Här filmades en del till musikvideon.

Det blev ganska långa väntetider, men då fick vi istället se andra delar av Gröna Lund än vi sett tidigare, som till exempel logerna för artisterna. Och hela tiden övades det i små grupper på de olika delarna i dansnumret.

Jag kan inte låta bli att förundras över vilken industri det är kring en tolvårig kille som slagit igenom genom att lägga upp dansvideos på musical.ly. Han dansade även under Samir och Viktors bidrag ”Shuffla” i melodifestivalen. Theoz är killen i gula tröjan på fotot. Allt verkade ske helt utan press och med ton av glädje.

Ett inslag i musikvideon är att Theoz åker bergochdalbana med åtta, eller om det blev sexton, av dansarna. Jackie och Bella var med i en av åkturerna, så litet annat än dans hann de med i går.

I slutet av dagen samlades allihop igen ute på piren vid kättingflygaren och filmade om och om igen. Jag skulle gärna lägga upp en film på det, med musiken till, men det får vänta tills musikvideon är officiellt släppt av Warner Music.

Klädstilen var ganska intressant hos teamet från Warner Music. Killen längst bort i bild matchar en röd tröja med litet för korta rosa byxor med röda revärer. En man hade vinröd kostym. Han syns litet grand på en av de övre bilderna i inlägget.

En rolig dag var det, men nu är vi tillbaka i vårt vanliga liv igen och jag skall gå ut och vattna mina jordgubbar och grönsaksplantor! Il faut cultiver son jardin, ni vet ;)

2 reaktioner till “Bella och Jackie dansar på Theoz musikvideo

  1. Vad roligt för Bella och Jackie och hela deras dansgrupp att vara med i videon och att även tillbringa en dag på Grönan. (Vem Theoz är har jag ingen aning om, men det gör mindre.) Förstår att det blev en intressant dag men det blir ju en hel del ävntan när inspelningar ska göras. Kul när du senare kan visa den färdiga videon. Min ena dotter dansade i många år på en showdansutbildning i Lasse Kylers dansskola i Stockholm och det var då många olika engagemang de hade och dte var alltid roligt att vara med långt i bakgrunden när man fick. Inte alltid det var så…(På 1990-talet)
    Önskar dig en fin söndag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.