Bok- och teveserier i sommar

I veckans Helgfråga undrar Mia om vi tänkt läsa någon serie i sommar? Mitt svar blir: egentligen inte. I första hand skall jag läsa recensionsex som jag inte hunnit med under våren. Om jag får lust kommer jag kanske att läsa serien om Maj av Kristina Sandberg och första delarna i två olika serier, den om det lilla bageriet och så en ungdomsbok.

Jag ser nästan aldrig på teve. När teven plötsligt inte fick in någon signal tog det tre månader innan vi ringde hem en tekniker som bytte ut den del som var trasig, och vi saknade inte teveutbudet en enda gång. Men nu är det sommar, och det innebär nya avsnitt av Morden i Midsomer med start tisdagen den 26 juni kl 21:00. De programmen tycker jag att det är mysigt att följa.

Mia undrar också vad vi bjuder på om det skall vara något extra gott. Jag gillar själv det allra mesta, men glass är en stor favorit och om jag får välja så blir det hemgjord cheesecake som man aldrig kan äta för ofta. Här är det en halloncheesecake.

6 reaktioner till “Bok- och teveserier i sommar

  1. Morden i Midsomer är ju en gammal klassiker som jag följt till och från. Men sedan ifjol har jag kollat den igen. Serien är ju så osannolik att den bara måste ses. Underhållning på högsta nivå och underbara scener från den engelska landsbygden. Tack för att du berättade att serien startar den 26 juni:-)

    Gilla

  2. Haha! Så glass är favoriten? Och ändå gör du misstaget att tro att du kan sitta helt oberörd och bara titta på när andra glufsar i sig… ;-)
    Kakan såg himmelskt god ut! Hallon hör till mina absoluta favoritbär :-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.