Nu är vi i Carcasonne

Några bilder från i morse då vi lämnade kusten och körde uppåt till Carcassonne. Vi passade på att shoppa i Béziers, och jag kollade in bokhandeln, förstås. Och titta, både Kepler och Viveca Sten fanns med bland deckarna!

Nu skall jag och barnen stanna i Carcassonne på ett jättemysigt BB med bara fem rum, med ett fantastiskt värdpar och en varm pool på en fin terrass. Patrik flyger till Tyskland på konferens och vi passar på att bara sola, bada och läsa böcker tills han är tillbaka i övermorgon. Då åker vi vidare uppåt mot Nîmes igen.

I morgon skall jag fota vårt tornrum och visa litet annat också från resan!

 

 

2 reaktioner till “Nu är vi i Carcasonne

  1. Ännu en favorittrakt! Minns att jag har ridit här längs stränderna. Men det var länge sen. Skulle gärn agöra om det. Jag blir riktigt avis när jag ser bilderna.
    Ha det fortsatt fint.

    Gillad av 1 person

    1. Frankrike är så fint överallt tycker jag. Så omväxlande. Jag tycker om att resa runt och se och uppleva mycket, men tjejerna vill ta det lugnare. I dag blir det en sådan lugn dag då vi stannar i Carcasonne. Hoppas du också har det bra! Hoppas kunna titta in senare i kväll.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.