Väntar på försenat flyg hem

SAS har tydligen brist på personal, så vi väntar på ett väldigt försenat plan hem från Nice.

Jag kan ju passa på att visa några bilder från dagen. Vi svängde förbi Cannes och kände på vattnet, sedan vidare till Antibes där vi åt en väldigt god caesarsallad. Mysiga platser båda två, men väldigt mycket folk och många turister. Det blev nästan ett litet yrvaket uppvaknande efter åtta väldigt lugna dagar.

Nu vill jag hem och träffa våra djur, sova i vår egen säng, dricka Nespresso, köra höbalar, rida, vattna växterna, skriva recensioner, sortera och redigera foton från resan, hälsa på i era bloggar, äta stekt spenat och kokta ägg från egna höns, duscha i vatten som inte innehåller några tillsatser, titta på Morden i Midsomer, sminka mig som omväxling och klippa håret.

Ha det fint!

❤️

5 reaktioner till “Väntar på försenat flyg hem

 1. Vilken fin resa ni haft och muycket har ni sett och upplevt. Och som BP skerv är det flygtrassel i hela Europa. Hoppas ni kom hem ordentligt och jag önskar er varmt välkomna hem till den fina svenska sommaren.

  Gilla

 2. Var sak har sin tid – men nog kan jag vara borta hemifrån mer än 8 dagar utan att få hemlängtan. Betydligt längre om man säger så :-)
  Men ni verkar onekligen ha haft det toppenbra!

  Gilla

 3. Läste på BBC/Aftonbladet att det är flygkaos i Sydeuropa, inte bara för SAS. För många extra inlagda avgångar/ankomster pga semestern och för få slots för flygplanen. Så njut av bilderna du har lagt upp medan du väntar på att komma iväg. Men du verkar ju ha wifi på flygplatsen iaf:-)

  Du måste verkligen älska ”landet”. För inte skulle jag längta hem efter bara nio dagars semester med tanke på att året har hela 365 dagar. Jag menar nu ska du ju sköta ”gården” 356 dagar till nästa semester…

  Tack och lov att vi alla är olika. Men tusen tack för att jag fick åka snålskjuts med dig och gå ”Memory Lane” med er i Frankrike.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.