Lavendelfält och gourmandlunch mitt ute i ingenstans

Nu finns andra delen av min reseberättelse från södra Frankrike inlagd i resebloggen – här.

I dag handlar reseberättelsen väldigt mycket om hur nästan ingenting blev som jag tänkt mig, men totalt sett bättre.

Välkommen att titta in!

 

 

2 reaktioner till “Lavendelfält och gourmandlunch mitt ute i ingenstans

  1. Härliga ställen ni har hittat! Synd att inte lavendeln var ordentligt utslagen än.En dröm jag har är att få se lavendelfälten i verkligheten någon gång. Underbara bilder från er resa! Ser gärna mer!

    Jag har en granne … nåja, de bor tre km bort – de bor halva året i Provence (jag minns inte var) och från i höst tror jag de flyttar dit permanent då deras hus är till salu.Hon är keramiker och gör fina saker inspirerade från Provence -http://www.ateljeprastgarden.se/?page=hem&pid=1

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.