Nästan overkligt franskt i byn Peyriac-de-Mer

Här har vi kommit till ett jättemysigt pensionat som låg i en by som skulle kunna vara hämtad ur en fransk film. I resebloggen visar jag bilder från pensionatets läckra rum, från saltsjön alldeles nära och från vår tapasmiddag på en ganska frigjord bar/restaurang. Och så berättar jag om hur vi fick ett gott skratt när vi nästan mötte Beppe Wolgers.

Här finns inlägget.

4 reaktioner till “Nästan overkligt franskt i byn Peyriac-de-Mer

  1. Jag längtar ALDRIG till Frankrike, men efter min systers rapport från Normandie, kompis rapport från Nice och dina rapporter från ”det Riktiga Frankrike” börjar jag bli lite sugen… Elinas hyresvärg är uppvuxen utanför Paris och rekommenderar inte att sätta sin fot i de trakterna. För oroligt, rent farligt. Skönt och läskigt att dessa isolerade öar finns.

    Gillad av 1 person

    1. Frankrike är fantastiskt. Människorna är så trevliga och landskapet vackert. Vi brukar försöka undvika turistorter så mycket det går, och faktiskt städer också eftersom framför allt jag tycker att livet i städer i inte skiljer sig lika mycket mellan olika länder som livet på landsbygden.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.