Jag blir serverad tuggben på finrestaurangen

Jag fick tips på Instagram om en väldigt mysig restaurang i södra Frankrike. Så här fint såg det ut i valven på den gamla byggnaden från 1100-talet.

Vi valde trerättersmeny, och det här är vad jag fick in som varmrätt. Märgben. Mer om hur det smakade och litet till berättar jag i det här inlägget, i resebloggen.

Nu är det dags för mig att stretcha och försöka bli av med smärtan i ländryggen, som jag fick efter att ha gått med grästrimmer i flera timmar och som jag dragits med i snart en månad. Det blev bättre av att simma mycket under resan, men när jag red i går smärtade det så mycket att jag tappade känsel i ena benet.

Av min ridlärare fick jag låna en sådan här boll – Pressure point ball. Den fungerar så att den trycker på knuten av muskelfiber så att muskelfibern sträcks ut och cirkulationen runt den sammandragna vävnaden ökar. Det verkar som det är hamstrings som krampar, så jag provade bland annat att placera bollen mellan min höft och en vägg. När bollen träffade en muskelknuta skrek jag nästan rakt ut, och jag blev helt sjöblöt av svett, så ont gjorde det. Men, inget ont som inte har något gott med sig – i dag känns det bättre än i går, så den gjorde nog nytta!

Hoppas ni har en fin kväll!

2 reaktioner till “Jag blir serverad tuggben på finrestaurangen

  1. Typiskt ungdom. Man använder mobilen medan man väntar på maten. Suck, men ack så naturligt.
    Märgben är ju en ganska vanlig rätt även i Tyskland och Österrike. Å som jag minns det så smakr det precis ingenting, förutom att det är fett.
    Osis med ländryggen. Känner väl till besvären…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.