Höststartsläsning och en trave med boktips

Titta vilken spännande blandning med böcker som kommer att få inleda min höstläsning.

Eldslandet är en riktig tegelsten på fler än 500 sidor, och det är biografin om Vilhelm Moberg också. Svälten kände jag att jag var tvungen att läsa, särskilt i och med likheterna mellan tiden som boken handlar om och vår tid.

Just nu läser jag fortsättningen på den fantastiska boken om Lucy Barton. Titeln antyder att det är en hoppfull historia, Vad som helst är möjligt, men jag antar att det finns en del mörker även i den här romanen, precis som i den förra av Elizabeth Strout.

Parallellt med läsningen ser Patrik och jag tv-serien Olive Kitteridge av samma författare på HBO med Francis McDormand i en av huvudrollerna. Den är riktigt bra, och vilka fantastiska skådespelare.

I dag är det första dagen med vardagsliv igen. Nu gäller det att ta till vara på tiden och göra mesta möjliga av den. Ha det fint!

7 reaktioner till “Höststartsläsning och en trave med boktips

  1. Bilden är en höjdare:-)
    Jag älskar tegelstenar, så jag ser mycket fram emot Eldslandet. Undrar hur tjock boken kommer att bli som pocket. Hoppas förlaget inte drar ned på textstorleken bara…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.