Fredag och en helg utan planer

Så här skönt hoppas jag att det blir i helgen. Snart drar tjejernas danslektioner igång, och då blir både lördagar och söndagar uppbokade, så det gäller att passa på att göra sådant som inte går att göra sedan. Som att strosa omkring i pyjamas hela dagarna och bara sätta på sig en jacka och gummistövlar när det är dags att släppa ut och in hönsen. Läsa mycket. Jag vill visserligen till gymmet också, så att jag kan träna bort smärtan i ryggen. Men utöver det, bara vila och läsa.

Vad har ni för planer för helgen?

 

4 reaktioner till “Fredag och en helg utan planer

  1. Underbart det du beskriver! Jag är hundvakt åt en vän i helgen. Det är så betydelsefullt för mig att få gå i skogen med en hundkompis igen. Vår älskade hund somnade in för 9 månader sedan och det har varit så tuft och svårt.

    Gilla

  2. Ställtid, kallar jag dagar då man inga måsten har utan bara kan gå runt och skrota – baravara. Viktig tid!
    Själv har jag planerat att röja här hemma, börjar med garaget så får vi se hur långt vi kommer. Det blir lite kaos när den son som ville spara mest från farmors dödsbo är den som som inte har eget boende. Även om han just nu bor omöblerat så får han inte plats med matsalsmöbler och allt annat i ett studentrum. Ja, gissa var allt måste förvaras då?

    Hoppas du får ordning på rygg och ork. Kram <3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.