Ni har väl inte missat Katelyn Ohashis osannolikt fantastiska uppvisning

Jag såg det här klippet hos Annika och måste lägga upp det hos mig också, så att jag kan titta på det om och om igen. Vilken uppvisning! Vilken glädje och vilken utstrålning!

Den här 21-åriga tjejen trodde att hon var borta från de högre klasserna efter dels en operation av skuldran, dels av ryggen. Men titta och  njut av hur hon fullkomligt utklassade konkurrenterna förra helgen. Jag blir tårögd varenda gång jag ser klippet.

Och lyssna på det här inslaget när hon berättar om hur hon fått utstå kritik för sin kropp, och lyssna till slutet där hon läser en otroligt fin dikt som hon skrivit om just det. Vilken imponerande människa hon är.

14 reaktioner till “Ni har väl inte missat Katelyn Ohashis osannolikt fantastiska uppvisning

  1. Ja, att det är möjligt att nå sina mål om man inte ger upp. Men man måste vara stark som klarar att prioritera bort så mycket för att nå just hit, och för att klara att stå emot andras avundsamhet.

   Gilla

 1. Såg hennes fantastiska uppvisning nu ikväll på fb. Fantastisk tjej med en fantastisk kropp, sen får dumma ideal säga vad dom vill. Kan man göra allt det hon kan då har man verkligen en perfekt fungerande kropp o vad mer kan man begära? Att behöva få ätstörningar för att man har ett ideal som få kan leva upp till, nä fy bubblan,

  Gillad av 1 person

  1. Och vem vill hellre vara smal som ätpinnar när man kan se ut som och göra det hon kan? Idealet är ju dessutom inte längre att vara extremsmal utan att vara hälsosam och stark, och det hon visar är ju precis det.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.