I dag väntar ett intressant utlåtande

Efter den snöiga helgen kom sol och kyla med – 21 grader hos oss i morse. Men det är ändå väldigt vackert när det är rent och vitt ute. Så här såg det ut när jag skjutsade Bella och Jackie till skolan strax efter åtta, oredigerad bild med det kalla blå ljuset.

I dag får vi se vad naprapaten kan ge mig för råd för att bli av med smärtan i höften. Jag hoppas på några bra tips om styrketräningsövningar som stärker upp kroppen så att jag inte är lika sned som nu.

Ha en riktigt fin dag!

8 reaktioner till “I dag väntar ett intressant utlåtande

 1. Många tips och knep, finns det. Hoppas du får goda och bra råd!
  Jag har sökt mycket för min sneda rygg (skolios) och att det går ut i en höft och ibland går det ner i andra benets hälsena. Snedbelastning. Jag har tillfälligt blivit bättre hos kiropraktor, även när jag fått akupunktur med el. Men jag har svar på en bentäthetsmätning som visar att höfterna har fått ta stryk. Så nu äter jag medicin och mår för tillfället bra.
  Så det finns hopp.
  God natt!

  Gilla

 2. Dela gärna med dig av besöket. Jag är ju också sned, har ont i ryggen och ena höften. Förslag mottages alltså med stor tacksamhet. Gick till naprapat i Täby Centrum i somras, men efter sju besök gav jag upp, då jag inte märkte några förändringar. Hoppas det går betydligt bättre för dig.

  Gilla

 3. Brrr … det var riktigt kallt hos dig – här var det bara – 5 i morse. Vacker vinterbild!
  Hoppas naprapaten kan ge dig många goda råd!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.