Resebilder från Normandie, Franska Rivieran och Gotland

Jag brukar skriva reseberättelser och dela med mig av bilder och tips som kanske kan inspirera någon mer. Men de senaste tre reseberättelserna är oavslutade. 2017 reste vi bland annat till Normandie och besökte Rouen, där justitiepalatset just då blev renoverat. Man kunde ändå se kulhålen från andra världskriget i väggarna.

Förra året reste vi längs Franska Rivieran och besökte bland annat kuststaden Cassis, Cannes och Antibes, men jag hann aldrig visa bilderna och berätta om hur det var. Jag lade nog bara upp någon teaser om att inlägg var på gång, men sedan föll det i glömska.

Inte heller har jag visat och tipsat om var man äter så här maffiga våfflor på Gotland. Det måste jag ju göra.

Om jag inte stupar i säng i kväll skall jag försöka komponera ihop ett inlägg när vi kommit hem från dans/gym. Vad skall jag börja med tycker ni – Rouen i Normandie, Cassis vid Franska Rivieran eller Gotland?

Ha en fin fredagskväll!

 

 

 

 

 

6 reaktioner till “Resebilder från Normandie, Franska Rivieran och Gotland

 1. Jag tycker du ska börja med Normandie. Jag har varit där och tyckte det var så fascinerande. Vill gärna se det ur din synvinkel också. Men det var bara mitt tyck.
  Fina bilder visar du upp!

  Gilla

 2. Gillar alla dessa platser men har ju sedan lång tid tillbaka en förkärlek till Normandie. Men är förtjust i Farnkrike över lag. Mycket fint finns att se och uppleva.
  Hoppas på några inlägg.
  Tack för dessa fina bilder.

  Gilla

 3. Fantastiskt fina bilder! Lägg upp inläggen i kronologisk ordning, det är väl smartast eller… Jag menar det är ju som en dagbok för dig också.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.