Ett par blå ögon bakom boktravarna

Skulle ni kunna arbeta om någon låg och betraktade er hela tiden? Jag blev till slut tvungen att ta en bild för att föreviga och minnas tillfället. Det är inte ofta en blåögd skönhet ligger och tittar så intensivt på mig, det har nog faktiskt aldrig hänt tidigare.

Men när kameran kom fram låtsades hon inte lägga märke till mig, och tittade ut i intet.

Efter många timmars arbete i dag, fika på Återbruket med Jackie på väg hem efter skolan, paketuthämtning till pappa, morgontur och lunchtur på cykel med Shelly till Leiftra och ett besök på Hälsocentralen för provtagning, skall jag nu gå ut och ta tag i montering av pallkragar. Jackies kommentar när hon såg pallkragarna i bilen: jaha, är det där pallkragar, jag trodde att pallkragar var någon slags blommor! Jag har definitivt inte lyckats få döttrarna intresserade av växter och odling :))

4 reaktioner till “Ett par blå ögon bakom boktravarna

 1. Underbara ögon! Här har jag haft en halvtokig kattpojke som har gjort det mesta för att få uppmärksamhet idag medan jag har försökt jobba. Mer om det på min egen blogg i kväll!

  Gilla

 2. Haha! Snacka om att bli utstirrad! :-) Vår katt Megasen brukade använda den metoden på Anders. På kvällen när hon tyckte det var dags för kvällsmålet så satte hon sig helt sonika nedanför soffan och stirrade på honom. När han rörde sig eller tog ett djupt andetag så vände hon sig om, jamade högt och sprang mot köket med vibrerande svans. Om han inte förstod piken och följde efter så kom hon tillbaks och fortsatte att stirra på honom. Till slut gav han upp, svårt att koncentrera sig när en katt sitter och råglor på en :-D

  Gilla

 3. ”Big brother is watching you” utan minsta tvekan;-) Hon undrar kanske hur i hela fridens namn man kan läsa sådana fackböcker;-)
  Håller förresten helt med Jackie. När jag hörde ordet pallkragar trodde jag också att det var blommor, tror det eller inte. Min mamma lyckades uppenbarligen inte heller att överföra intresset för växter till sin dotter;-)

  Förresten, är du inte lite sent ute med att plantera? De flesta ”trädgårdsbloggare” har visat ”växtresultat” från sina pallkragar i minst två veckor redan…

  Gillad av 1 person

  1. Haha, vad kul, det måste jag berätta för Jackie, så hör hon att hon har likasinnade inte alltför långt bort :))
   Många har börjat samma plantera ut samma tid som andra år, men det har varit kallare än normalt så vi ligger ungefär tre veckor efter. Flera som jag känner har fått uppleva att hälften av det de planterat har frusit bort. I år tänkte jag ta det lugnt, det kommer att hinna växa så det räcker ändå. Men nu låter jag som om det har varit min plan, men det bara slumpade sig så att jag blivit litet sen, i vanliga fall brukar jag också vara otålig med sådd och planteringar. I år har det varit för mycket annat bara. Men innan veckan är slut kan jag nog visa några bilder på hur långt jag kommit :) Och jordgubbsplantorna står i full blom :)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.