Julkalender med 24 noveller

Livet blir extra roligt om man överraskar sig ibland, som med en sådan här julkalender! Hos Novellix kan du själv sätta ihop din julkalender med noveller ur deras sortiment. Det här är de noveller jag valde. Äntligen skall jag läsa berättelsen som blev den kanske bästa film jag någonsin sett – Brokeback Mountain. Så fantastiskt fin och så hjärtskärande. Oförglömlig.

De kommer förpackade i en sådan här liten låda.

”Stora läsupplevelser i litet format”, är en perfekt beskrivning av vad det handlar om. Jag valde framförallt noveller av författare jag varit nyfiken på länge, men ännu inte läst någonting av. Att få ett smakprov av olika författares stil och språk innan man köper fullängdsromaner känns väldigt lyxigt.

Utvärdering kommer i helgen, när jag hunnit läsa några stycken.

Ha en fin torsdag!

9 reaktioner till “Julkalender med 24 noveller

 1. Men synd att jag missade att fixa en sån här rolig adventskalender. Och just att kunna sätta ihop den själv!.. Ska försöka komma ihåg till nästa år… (Om en lever och har hälsan…)

  Gilla

  1. Jag blev överraskad av att boken är så kort, någonstans mellan en novell och en roman, med tanke på att filmen är drygt två timmar lång. Kul att du sett och läst! Jag skall läsa den i dag, och jag hoppas faktiskt att den inte är lika gripande som filmen… jag kan fortfarande knappt se Jake Gyllenhaals ansikte utan att få upp sekvenser från filmen i huvudet.

   Gilla

 2. Dessa Novellix böcker påminner om Penguin böckerna i miniformat som såldes för tio kronor på 1990-talet. Perfekta som aptitretare.
  Gillar denna adventskalender. Så mycket roligare än krämer, lotions och smink.

  Gillad av 1 person

  1. Den är helt fantastisk..! Jag skulle vilja se den igen, men det tog flera år för mig att bli av med den sorg, på något sätt, som jag kände över det som hände, och jag var tvungen att se alla filmer jag kunde hitta med Jake Gyllenhaal som slutade på ett bra sätt. Jag skall läsa novellen i dag, hoppas den är lika bra som filmatiseringen, men det gör ingenting om den inte är lika gripande…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.