Kolsvart (5/365)

För er som inte vet, föddes det fem kattungar i vårt stall under slutet av förra året. Varifrån katthonan kom vet vi inte. Hon fräste åt oss i början, men när hon vande sig vid oss visade hon sig vara väldigt tillgiven. Kattungarna hade redan ögon när vi upptäckte dem, och katthonan var bara skinn och ben.

Man skall inte mata andras katter, men vad skulle vi göra, så som hon såg ut. Och vi kunde ju inte bara låta kattungarna försvinna, okastrerade, och föda ännu fler vildkatter. Bella lyckades lura in dem, ett par i taget, i en transportbur. Fyra av dem flyttade till nya hem, men den här lille killen har Bella kvar. I dag var han på upptäcktsfärd/miljöträning i huset.

4 reaktioner till “Kolsvart (5/365)

  1. Så bra att ni lyckades ta hand om dom! Det finns så mycket övergivna katter i Sverige… När vi var tvungna att ta bort våran gammelkatt, skaffade vi två nya genom Livbojen i Eskilstuna som har jourhem för katter. Innan dess hade jag inte en aning om att det finns så mycket övergivna katter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.