Nypon (16/365)

Jag har väntat på att solen skulle visa sig så att jag kunde fota nypon med iskristaller och snö, jag gillar kontrasten i färger, form och struktur. Ser ni den lilla snöflingan på det högra nyponet? Naturens eget konstverk. Jag har hört att ingen snöflinga är den andra lik, undrar om det stämmer?

8 reaktioner till “Nypon (16/365)

  1. Första bilden: Så snyggt med ljuset som tar fram snön i kontrast till nyponet och så fluffigt den har lagt sig på uppe på. Men jag fastnade på den lilla snöflingan som ensam stoltserar på det högra nyponet, så tydlig och vacker.

    Gilla

    1. Tack! Jag gillar att fota nypon av någon anledning :) Särskilt på vintern, när det blir så fina kontraster. Och kul att ta fram macroobjektivet igen, det var länge sedan.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.