Näst bästa hushållsmaskinen

Näst bästa hushållsmaskinen, efter kaffemaskinen – Roborock S5 Max

Varför har vi inte köpt en sådan tidigare, med tanke på våra stora golvytor och med djur, barn och fritidsintressen som drar in skräp, hår och damm..?

Nu börjar jag varje morgon med att lyfta in den i rummen på nedervåningen, där det snabbast blir skräp och damm från djur och skor. Under tiden den arbetar med golven plockar jag ur och i diskmaskinen, torkar av köksbänkarna, äter frukost och arbetar. Jag måste lyfta upp gardinerna som hänger ned på golven och stänga dörrarna mellan rummen så att den inte fastnar på trösklarna, men det är allt. Ungefär 7.30 är det rent och städat på hela nedervåningen när resten av familjen kommer upp :)

Nu får ni se litet av hur vi bor också. Och att vi fortfarande inte fått tillfälle att slänga pepparkakshusen ;) Kanske i helgen om Milo är här då, han måste få vara med eftersom han har byggt och dekorerat ett av husen.

Hoppas ni får en fin dag!

4 reaktioner till “Näst bästa hushållsmaskinen

  1. Tack så mycket! Ett riktigt bra tillskott till familjen! Jag funderade på Robban, eftersom modellen heter Roborock, skall kolla med familjen, det är ju bra om vi kallar honom samma namn :)

   Gilla

 1. Vi köpte en precis likadan i höstas, på Black Friday. Sambon har tjatat i evigheter och till slut fick jag ju ge upp. Vi har varken djur eller barn som skräpar ner, men här finns en hel del att dammsuga upp har vi märkt.

  Gillad av 1 person

  1. Vi har vänner som tipsat om en robotdammsugare, men jag har varit skeptisk. Något fick till sist bägaren att rinna över, och vi beställde den här, och jag håller med, det finns mer att dammsuga upp än man tänker sig..! Den var inte särskilt dyr, och nu slipper vi den tråkigaste sysslan i ett hem, vi avskyr dammsugning allihop.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.