Hundratals tranor vid gamla vikingaleden i Roslagen

I morse lade Mia upp en bild på Instagram, på tranor på åkern nedanför hennes gård. Jag messade direkt och frågade om jag kunde komma över med kameran.

Förutom att ha sett hundratals tranor i dag, fick jag en lika trevlig pratstund som alltid med Mia, och jag har jobbat med avhandlingen och även tränat med battle rope. Otroligt jobbigt! Och sprungit två kilometer, gjort armhävningar och olika magövningar.

I morgon hoppas jag att jag får svar från Riksarkivet om arkiverat riksdagsmaterial som jag beställt. När jag kollade upp det för många år sedan, innan jag tog en lång paus från avhandlingen och ägnade mig åt annat, var materialet försvunnet. Jag fick litet oroväckande indikationer på att materialet fortfarande är på villovägar, men hoppas inte.

2 reaktioner till “Hundratals tranor vid gamla vikingaleden i Roslagen

  1. Nästan som vid Hornborgasjön. Fantastiska bilder!
    Håller tummarna att materialet du beställt har återfunnits, så att du kan använda det. Men var beredd med en plan B!

    Gillad av 1 person

  2. Wow nu blir jag avis! Jag har siktat exakt två! tranor på åkern här, o idag var de borta….eller gömda, men icke synliga. Och så dräller det av tranor hos dig! Okej, du fick fina foton, och jag får njuta av dem, tack för det

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.