Nu har kattungarna flyttat till sina nya hem

Jag har upplevt det flera gånger. När det klickar mellan mig eller någon annan person och en katt, en hund eller en häst. Jag har själv verkligen försökt tänka logiskt för att avgöra om det skulle kunna bli en perfekt matchning, men de gånger det blir riktigt bra är det nästan alltid intuitionen som har avgjort. Eller att det är vi människor som blivit valda. Så var det för kattungarna här på bilderna. De valde sina nya familjer.

2 reaktioner till “Nu har kattungarna flyttat till sina nya hem

  1. Fantastiskt att få hem sin lilla kattunge. Det ser ut om katterna är i barnfamnar och det gör mig extra glad, för att de äran att ta hand om ett djur, något som kommer forma deras personlighet för livet.

    Gilla

  2. Bra jobbat där! Jag menar det är ju vildkatter och det kan inte ha varit så lätt att hitta nya hem för dom. Du kan vara väldigt nöjd med din insats där… och den initiala uppfostran också såklart;-)

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.