Att göra bort sig på gymmet…

I dag fick hela gymmet något att skratta åt – mig..!

Men jag skrattade faktiskt själv också…

Jag hade hängt på vikter på skivstången och började göra knäböj i smithmaskinen. Då märkte jag att hela ställningen började glida, samtidigt som den tippade bakåt… Jag står aldrig rakt under stången, utan lutad mot den med fötterna en halvmeter framför stången, för att inte överbelasta knäna. Så när ställningen kollapsade fanns det ingenting jag kunde göra, annat än att försöka stoppa fallet av stången. För den hade jag förstås inte säkrat med de spärrar som finns… Det slutade med att jag satt på golvet med skivstången på axlarna..!

Men jag säger ju alltid att jag tränar på ett fantastiskt gym, där alla är så trevliga och hjälpsamma! Direkt kom en av muskelknuttarna fram, ni vet en av dem som har muskler så man tror att huden skall spricka när som helst, och hjälpte mig att lassa på vikter för att balansera maskinen bättre så att den inte skulle lätta i fram igen. Och sedan kom en till fram som sett min lilla fadäs och började prata. Och det var ett otroligt spännande samtal som jag skall berätta mer om vid ett annat tillfälle.

Så, där ser man! Att göra bort sig behöver inte vara något negativt, tvärtom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.