Magövningar enligt PT Olga Rönnberg

nemi2

Mitt träningsprogram från PT Olga Rönnberg består av tre delar, två som fokuserar på överkropp/underkropp och en som fokuserar på magen. Jag var helt övertygad om att magövningarna skulle vara de enklaste. Vad fel jag hade…

Fortfarande i kjol och tröja satte jag igång. Men allvarligt talat, vad jobbigt det var..! Ett efter ett åkte plaggen av när jag blev varmare och varmare och svetten rann i pannan… Absolut jobbigast var att göra alla så kallade burpees. Att gå ned till knäböj, hoppa bakåt till en planka, hoppa in till knäböj och komma upp igen. På 30 minuter skall jag hinna med så många gånger som möjligt av fem olika övningar. 12 repetitioner av varje övning. Det här programmet är ju anpassat efter vad som borde passa mig och mina mål. Jag har hört många som skall göra plankor genom att stå stilla så i en minut. I mitt program finns ingen sådan övning med.

Om en vecka skall jag utvärdera träningsprogrammet jag fått av PT Olga Rönnberg. Titta gärna in här då. Hittills har jag inte kunnat träna helt enligt programmet på grund av snökaoset som gjorde att jag inte kom till gymmet på ett par dagar.

Hoppas ni har en mysig lördagkväll! Själv skall jag strax sova så jag är pigg när barnen vaknar vid 6.30 i morgon igen. God natt ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.