Olga Rönnberg by the book

på gymmet

Det sägs att det tar sex timmar för att komma in i träningsrutinerna. Det kanske har att göra med att kroppen då hunnit bli beroende av adrenalinet och endorfinerna man får av träning, och vill ha mer. Jag har hunnit med nio timmar på gymmet hittills i år, och nu kör jag med hjälp av PT online SarahIda Söderlind hos Olga Rönnberg. Det är otroligt kul! Jag älskar tiden jag är på gymmet, och jag gillar att föra in kost och träning i min kost- och träningsdagbok hos Mamma Fitness och se resultaten.

Jag har haft litet svårt att acceptera att jag skall äta så mycket, men jag har analyserat mina tidigare resultat, och nu tänker jag köra by the book och lita på min tränare och min kostrådgivare, och inte vara rädd för att äta mina nästan 1800 kcal per dag. Äta ordentligt så att det finns något att bygga muskler av, annars blir jag bara smal och det vill man ju inte. Blir jag för bulkig framåt mars-april får jag väl minska på maten då. Nu först skall jag i alla fall bygga muskler.
.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.