Bella och Miss Big

miss big1

Orpingtonhöns är otroligt sociala. I morse satt Miss Big i knäet på Isabella en lång stund och skrockade hela tiden nöjt. Senare på förmiddagen blev hon ompysslad igen, när våra gäster ville hälsa på hönsen innan de åkte hem. Miss Big är alltid lugnet personifierad, men när vi gick ut ur hönshuset kom hon flygande med full fart mot dörren – hon hade verkligen inte fått nog av mys och gos! Gulliga, lilla (ok, rätt så stora…) höna ♥

liten_logga_helgbilden

 

Fler Helgbilder finns här.

.

5 thoughts on “Bella och Miss Big

  1. Vilken helt underbar bild på fina Isabella med den stora hönan i famnen ! Tycker du är otroligt duktig på att skapa en harmoni i dina färger. Intressant dessutom och alltid roligt med lite fakta också. Om orpingtonhöns visste jag absolut ingenting men vet nu lite mer :-)

    Liked by 1 person

  2. Vilken härlig bild som påminner mig om när jag var liten. Vi hade också en hönsgård med en speciell höna som hade samma ”karaktär” som Miss Big – kelig och väldigt personlig. När det var dags att göra soppa av henne kunde min pappa inte förmå sig att slakta henne. Det fick grannen göra i stället…

    Liked by 1 person

  3. En bedårande tjusig bild och visst är M.Big en skönhet i hönsvärlden, och vacker det är även tösen på bild med ett bedårande hår. Höns är trevliga och jag misstänker att äggen är i storlek till storleken på hönan här..

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s