Pistiller (116/366)

pistiller

Pionbuketten som jag köpte i fredags håller redan på att tappa sina blad. Jag passade på att fota litet med mitt macroobjektiv, medan de vackra blommorna fortfarande har några blad kvar. Jag provade olika vinklar, och kom fram till att jag gillade den här vinkeln bäst, där kronbladen ramar in pistillerna.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

12 reaktioner till “Pistiller (116/366)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.