Ett gäng (124/366)

ett gäng

Jag lyckades få med ett gäng master i en bild, trots att jag (som vanligt) hade mitt fasta 50 mm på kameran. Det fanns så mycket att fota där längs Strandvägskajen. Fler Stockholmsbilder kommer i bloggen.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

5 thoughts on “Ett gäng (124/366)

    1. Tack så mycket :) Det här var ett sådant tillfälle då jag inte tänkte att det blir fler tillfällen, utan faktiskt fotade! Det är så många gånger som jag tänkt att jag hinner sedan, och så är ögonblicket förbi.

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.