Vy (127/366)

vy

När vi fick veta vilka teman som skulle gälla för året, tänkte jag direkt att för det här temat skulle jag ta en bild över utsikten från vårt hus. Men i går, när vi satt på Dramatenterassen och åt lunch, insåg jag att den vyn inte var så tokig den heller ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

5 reaktioner till “Vy (127/366)

  1. Den här vyn är kanon ! Inte alls dumt att sitta där och titta ut över strandsvägskajen och båtarna. Fint komponerad bild. Fint att du tagit med den fina röda blomman i förgrunden.

    Gillad av 1 person

    1. Tack :) De andra bilderna fotade jag med min systemkamera, men hade fast 50 mm objektiv, vilket begränsade vidvinkeln. Den här tog jag med min urusla mobiltelefonkamera :o Så kan det bli ibland :))

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.