Växtplats (223/366)

svamp 2

Allt blir så annorlunda när man ser det på riktigt nära håll. På avstånd såg de här svamparna ut som… svampar. När jag såg dem på mycket närmare håll genom macroobjektivet satte fantasin igång, och jag fick jag idéer till en sagobok för små barn.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

9 reaktioner till “Växtplats (223/366)

  1. Visst är det roligt med macro, man upptäcker plötsligt en ny liten värld som är riktigt spännande. Din bild på svamparna är ett bra exempel. På avstånd är de ganska så ointressanta men så här på bild och på nära håll syns de på ett helt annat sätt. Du har verkligen lyckats bra med färg och skärpedjup. Svamparna försvinner i bakgrunden och de är många :-)

    Gillad av 1 person

  2. Det där med makrofotografering är riktigt kul, då man nästan alltid upptäcker något man inte såg med blotta ögat så att säga. Gillar sådana överraskningar. Förstår att dessa ”hattar” triggar idéer om en sagobok. Jag associerar svamparna med små troll till exempel.

    Å fotot är snyggt. Gillar de olika suddiga grönnuanserna runt svamparna.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.