Drömmare (225/366)

drömmare

Den här bilden tyckte jag blev rätt så intressant. I den miljön, med den rosa och gula gungbrädan, den rosa krukan som har formen av en kopp och de snirkliga trädgårdsmöblerna mitt i all den lummiga grönskan, tycker jag att Bella ser ut att ha hamnat i drömmarnas värld, nästan som Alice i Underlandet.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

10 reaktioner till “Drömmare (225/366)

 1. Visst ser hon drömsk ut din fina dotter som ser ut att sitta i en väldigt harmonisk miljö. Motivet är bra men det jag saknar här är lite sting i bilden den känns lite urvattnad. Vill ha skarpare, klarare färger och mindre kontrast. Kanske tog du bilden när det var stark sol vilket jag ofta tycker brukar vara ganska så svårt.

  Gillad av 1 person

  1. Vad kul att du tycker det :) Jag ljusade nämligen medvetet upp bilden och ökade kontrasten för att förstärka känslan av att Bella var i en drömvärld, som när det är nästan litet dimma över bilden.

   Gilla

 2. Bellas skor matchar i alla fall badkaret! Älskar bilden då hennes blick säger mera än tusen ord. Jag tolkar hennes tankar som så: ” Coolt egentligen, men lite för mycket för min smak. Kan vi åka hem nu.”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.