Fyndplats (241/366)

fyndplats 1

I slottsparken hade det ramlat ned något från en annan planet…
.

fyndplats 2

Tittade man närmare satt det en liten kvinna och virkade på toppen. Det kallar jag fyndplats!

Egentligen är det ett konstverk av Iryna Hauska, gjort av betong, textil och virkning. Hon har döpt konstverket till ”Om jag styrde vår värld”. Om du vill köpa det så går det bra, för 75.000 kronor. Jag undrar var man som konstnär förvarar så här tunga och skrymmande konstverk om de inte blir sålda..?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

12 reaktioner till “Fyndplats (241/366)

 1. Hej kära ni, vad glad jag blev av en slump läsa era kommentar! Tack att ni tyckte om min skulptur! Ja, jag försöker gå fram och utveckla min konst. Den 11januari är ni välkomna på Vårsalong 2017 på Liljevalchs då ställer jag ut en av mina handvirkade skulpturer.
  Kram till er alla, Iryna Hauska
  Vill ni se mer av min konst och läsa mina historier då är ni välkomna http://www.konstgalleri.se/irynahauska

  Liked by 2 people

 2. Riktigt kul grej, även om jag inte skulle vilja ha den – särskilt inte för 75000:-
  Här tyckte jag att du gjorde helt rätt som först fotade den i helbild och sen den virkande kvinnan. Kalasbra! :)

  Gilla

 3. Den här typen av konstverk tycker jag, jag gjorde det inte från början. All abstrakt konst var för svår att begripa eller så hade jag nog fått det hela om bakfoten att man inte har varken fel eller rätt när det gäller tolkningar av konst. När jag inte kunde sätta en etikett så vart det jobbigt, men nu älskar jag det, när man kan se så många olika svar eller möjligheter är ett bättre ord.

  Liked by 1 person

 4. Vi hade ju en konstklub på mitt jobb, så jag känner igen Iryna Hauska och har träffat henne irl. Hon har även haft utställningar i Täby, fast då var det hennes målningar jag såg. Kan bara säga att hon har utvecklats. För hon höll inte på med ”virkade granater” då inte.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.