Ryggläge (247/366)

ryggläge 2

Montéryttaren låg i rygg, som det heter inom travvärlden, på en av travhästarna i varv efter varv under värmningen. Jag som hade planerat att fota till temat ”ryggläge” tyckte förstås att det passade väldigt bra, men litet konstigt var det att rida så hårt under en värmning. Hur skulle hästen sedan orka under själva loppet..? Det fick vi svar på under loppet, och ganska avslöjande var också hur hästen var tränsad. Den stackar’n ser ju nästan ut som Hannibal Lecter med alla remmar och dubbla tyglar!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

7 reaktioner till “Ryggläge (247/366)

  1. Snygg bild till temat! Jag har ingen som helst erfarenhet av monté, men jag blev sittande en lång stund och funderade kring betslingen. Varför alla dess remmar, varför dubbla tyglar och vad är det under ganaschen? Blir inte riktigt klok på det…

    Liked by 1 person

  2. En väldigy och riktigt kul tolkning av temat tycker jag. Dessutom är jag väldigt impad övder dina kunskaper vad gäller trav och hästar. Där har jag noll koll kan kag säga. Å då har jag ändå haft en galoppbana utanför dörren i sidådär 39 år…

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.