Digital (259/366)

these boots...

En till bild får ni stå ut med, från vår dag på Fornaboda travbana i Lindesberg! Jag hade planer för flera olika teman, men jag tror att jag bara lyckades få till ett tema så som jag tänkt mig det i förväg, resten blev improvisation på plats ;) Det här temat hade jag tänkt att jag skulle lösa genom att fota startbilen med den digitala klockan på taket, med alla hästarna bakom vingarna. Då kom störtregnet… Men jag har ju den här bilden, och den är ju faktiskt digital i en hel lång rad!

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

11 reaktioner till “Digital (259/366)

 1. Ja nog fick du med digitala siffror så det räcker!
  Ser i tidigare inlägg en ljuvlig middag! Blir nyfiken..Rånäs slott..var ligger det? Vi har sommarhus på Rådmansö!

  Svar: Jo, det värsta har hänt min bokklubbsvän, hon har mist ett av sina barn..så fruktansvärt!
  Kram!

  Gilla

  1. Nej, så fruktansvärt… det är ens absolut värsta mardröm att något sådant skall hända… hur går man vidare efter något sådant…

   Rånäs slott ligger ungefär 40 minuter väster om Rådmansö, nordväst om Rimbo. Du som gillar schlager, Carola var där och uppträdde i slottsparken nu i sommar, vilket jag tyvärr missade. De har konstutställningar där och som sagt, väldigt god mat och supertrevlig och avspänd personal. Absolut värt ett besök! Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.