Eget tema: Ålderstecken (267/366)

Njuter av ensamheten i salongen på Rånäs slott. Kaffe och Börjlinds senaste bok, vad mer kan man önska sig?
Njuter av ensamheten i salongen på Rånäs slott. Kaffe och Börjlinds senaste bok, vad mer kan man önska sig.

Japp, nu behöver jag läsglasögon för att inte trötta ut ögonen när jag läser på nära håll. När jag satte på mig läsglasögonen första gången var det en otroligt häftig upplevelse – vilka feta och svarta bokstäver! Så länge som jag bara behöver den svagaste sorten använder jag glasögon från macken. Om något år eller så kanske synen är sämre, då skall jag investera i ett par snygga glasögon. Sådana som Izabella Scorupco har i reklamen.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

20 reaktioner till “Eget tema: Ålderstecken (267/366)

 1. En fantastiskt bra bild, väldigt talande plus ett roligt och utmanande tema.
  Känner så väl igen det där men det tog tid innan jag insåg (eller ville inse) att jag helt enkelt måste använda läsglasögon, det var år 2011. Idag fem år senare, behöver jag glasögon även på långt håll men det blir så trassligt att hela tiden hålla på att byta så än så länge får det vara som det är.

  Liked by 1 person

 2. Snygg bild även här! Du kan verkligen konsten att bygga upp runt omkring fotoobjektet så att bilden blir något extra! Och än så länge klarar jag mig utan läsglasögon. Men jag har ju glasögon för långt håll och de måste jag nu ta av mig när jag läser nära. Så ibland blir det ett himla på och av med glasögonen. Med linserna funkar det att läsa på både nära och långt håll :)

  Liked by 1 person

 3. Hahaha! Är inte lika lyckat som du, då jag har ett brytningsfel och mackorna säljer liksom inte ”rätt” glasögon för mig. Lite dyrare (underdrift), men huvudsaken är ju att man klarar av text både i böcker och på skärmen.
  Å eftersom jag sällan tittar på tv så har jag missat Izabella Scorupcos glasögon helt och hållet. Får nog googla;-)

  Liked by 1 person

 4. Åhh, vilken sofistikerad bild, och jag tror att det är glasögonen som gör det :-) Det är för väl att det finns läsglasögon, och det är så skönt när man väl har svalt sin stolthet och börjar använda dom, vilken skillnad det blir! Själv bär jag numera progressiva glasögon, också det ett ålderstecken :-)

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.