Eget tema: Kafferep (266/366)

kafferep

Mellan spa-behandlingen och middagen på Rånäs slott förra torsdagen, hade jag en dryg timme till mitt förfogade att göra vad jag ville i väntan på familjen. Jag gick en trappa upp i slottet, där det var uppdukat med kaffe, te, juice och kakor. Det var så mysigt att sitta där, helt ensam, och läsa min bok och dricka kaffe.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

15 reaktioner till “Eget tema: Kafferep (266/366)

 1. Inte visste jag att du redan valt det här temat, då kommer det säkerligen med för du kommer att komma i mål :-D Blev ju lite nyfiken när du skrev ”också” hos mig. En väldigt passande bild dessutom.

  Liked by 1 person

  1. Vi kommer nog i mål båda två tror jag :) Men jag märker att det går långsammare för mig nu, det blir inte tio foton till olika teman varje dag precis. Jag måste snart sätta mig ned och planera, men det har jag å andra sidan sagt i flera månader nu :)

   Liked by 1 person

 2. Perfekt bidrag till temat i dubbel bemärkelse faktiskt!”Gillade förresten din kommentar hos Anni. Håller helt med dig. Du har lyckats utmärkt att inte bara lägga upp foton som passar ti alla teman utan du har verkligen lyckats med att förmedla din vardag också.

  Å vaddå ”nischa sig”. Du är ingen Blondinbella eller Kissy (heter dom så). Jag vill ha kvalitetskommentarer på min blogg, å då spelr antalet kommentarer ingen roll alls. En kvalitetskommentar är bättre än 100 skitkommentarer. Å den kommentaren är jag stolt över! Å jag är då verkligen inte nischad, snarare tvärtom.

  Tycker din ”approach” är alldeles superb. Detta sagta v en som inte ens vet vad brännvidd är;-)

  Liked by 1 person

 3. Riktig bra tema. Kommer säkert igen nästa år. Härlig bild på de staplade kopparna. Det är kanske inte bara kaffe, bok och att vara för sig själv. Här är det en mysig miljö också som höjer njutningen en aning.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.