Monogram (265/366)

monogram shelly

Jag har funderat på hur jag skulle lösa det här temat, eftersom jag inte ville fota enbart ett monogram, utan få med det i en bild från vårt liv. Shelly räddade mig ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

19 reaktioner till “Monogram (265/366)

 1. Vilken ljuvligt vacker bild, det här temat löste du verkligen helt galant ! Monogrammet på kudden syns ju tydligt men det är på fina Shelly som ögonen först fastnar. Själv får jag fortsätta att grunna vidare på hur jag ska lösa det här lite knepiga temat :-)

  Gillad av 1 person

 2. Här hänger jag och min mindre starka IQ inte riktigt med. Alltså jag vet vad ett monogram är, men hittar ingt i bilden. Menade du att Shelly skulle vara monogrammet eller. Som sagt, ibland är jag trög. Ska nog hålla mig till fotboll. Där behövs bara spelintelligens;-)

  Gillad av 1 person

  1. Vad roligt att du också tycker det, tack :) Jag försöker fota så att alla teman samtidigt täcker in vår vardag,, så att bloggen fortfarande blir som en bilddagbok, då hade det inte passat så bra med bara ett monogram. Svårt att få det spännande också.

   Gilla

  1. Tack, vad kul att du gillar bilden! Tänkte på dig när jag läste på om HDR i går, jag har fortfarande inte kommit till skott med att lära mig mer om det, jag har fullt upp med att förstå mig på vitbalansen just nu, men snart så.

   Gilla

  1. Tack! Hon är en tacksam modell, svårt att misslyckas helt när motivet är fint ;) Just fokuspunkten är knepig med mitt 50 mm-objektiv tycker jag, särskilt om man fotar rörliga motiv.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.