Vad hände? (277/366)

vad hände

I kväll har vi varit på crossbanan och tittat på min brorsdotter och brorson som tränat. Jag har också tränat. På att fota. Tanken var att träna på slutartider, men jag behöver nog träna på litet annat också. 140 bilder och ändå fick jag inte med Ida i bild. Vad hände?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

12 reaktioner till “Vad hände? (277/366)

 1. Tycker du lyckades riktigt bra det syns verkligen att det är fartfyllt och dessutom färgstark. Det enda ”fel” är möjligen att huvudet är kapat annars har du bra skärpa på både cykel och förare.

  Gillad av 1 person

  1. Tack :) Ja, det var litet knepigt att fota, crossåkarna kom åkande både framför och bakom mig där jag stod på knä i leran. Ibland kunde jag backa ut i en annan bana, om ingen var där, men just här gick inte det och då kom jag för nära Ida med mitt 50-mm. Jag hoppas jag varit snäll i år, så att jag kan få ett vidvinkel- och/eller ett teleobjektiv i jul ;)

   Gilla

  1. Ja, det vore helt klart bättre att stå längre ifrån. Jag hade mitt 50 mm som vanligt, och stod mellan två spår på banan, så jag kunde inte backa för att få med mer i bilden för just då kom det en förare bakom mig :o Ett teleobjektiv vore en bra julklapp i år ;)

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.