Skip to content

Vad hände? (277/366)

31 augusti, 2016

vad hände

I kväll har vi varit på crossbanan och tittat på min brorsdotter och brorson som tränat. Jag har också tränat. På att fota. Tanken var att träna på slutartider, men jag behöver nog träna på litet annat också. 140 bilder och ändå fick jag inte med Ida i bild. Vad hände?

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

12 kommentarer leave one →
 1. 2 september, 2016 05:39

  Hi, hi, håller med dig om att det är supersvårt! Tycker om bilden som andas fart och fläkt!

  Liked by 1 person

 2. 1 september, 2016 06:49

  Härlig bild, där du fångat henne i farten! 🙂

  Liked by 1 person

 3. 1 september, 2016 11:57

  Tycker du lyckades riktigt bra det syns verkligen att det är fartfyllt och dessutom färgstark. Det enda ”fel” är möjligen att huvudet är kapat annars har du bra skärpa på både cykel och förare.

  Liked by 1 person

  • 1 september, 2016 02:05

   Tack 🙂 Ja, det var litet knepigt att fota, crossåkarna kom åkande både framför och bakom mig där jag stod på knä i leran. Ibland kunde jag backa ut i en annan bana, om ingen var där, men just här gick inte det och då kom jag för nära Ida med mitt 50-mm. Jag hoppas jag varit snäll i år, så att jag kan få ett vidvinkel- och/eller ett teleobjektiv i jul 😉

   Gilla

 4. 1 september, 2016 06:34

  Fartfull och spännande bild du fått till. Tycker du lyckas bra, de är inte lätt, jag vet.

  Liked by 1 person

 5. 1 september, 2016 06:28

  Häftigt att du fått med hennes hopp.

  Liked by 1 person

 6. 1 september, 2016 05:29

  Dom e en utmaning, hjälper att inte ta så nära bild o croppa lite i stället. Man kan inte alltid beräkna hur dom flyger o får. Har själv fotat sonen o hans kompisar : )

  Liked by 1 person

  • 1 september, 2016 07:06

   Ja, det vore helt klart bättre att stå längre ifrån. Jag hade mitt 50 mm som vanligt, och stod mellan två spår på banan, så jag kunde inte backa för att få med mer i bilden för just då kom det en förare bakom mig 😮 Ett teleobjektiv vore en bra julklapp i år 😉

   Gilla

 7. 31 augusti, 2016 10:06

  Att det går undan är det ingen tvekan om. Häftig bild ! Kul att du lyckades fånga cykeln precis i rätt stund när den lyfter från marken bakhjulet. Och tittar man på flickans hår så ser man ytterligare att det är fart.

  Liked by 1 person

 8. 31 augusti, 2016 07:00

  Gillar bilden ändå! Mycket fart och fläkt och glada färger! Tycker att det passar bra att hela tjejen inte riktigt ryms, ger bilden ännu mer fart!

  Liked by 1 person

  • 1 september, 2016 07:04

   Tack! Så här i efterhand håller jag med dig, det blev inte så tokigt, det ger bilden mer fart 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: