Pinnar (280/366)

pinnar

Det är kanske inte helt korrekt att kalla de här fendrarna för pinnar, men när de hänger där på den stora båten ser de inte alls ut som stockar utan mer som små pinnar. Märkligt, när jag ser bilden nu ser det ut som det var en ganska kall och mulen dag, men när vi var ute i skärgården kändes det väldigt soligt och skönt.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

7 reaktioner till “Pinnar (280/366)

    1. Ja, det problemet har jag konstant tycker jag. Ibland kan det vara snyggt med en ljus bakgrund som inte tar fokus från motivet, men ofta vill man ju att molnen skall framträda så fint som i verkligheten. Menar du att gråfilter kan hjälpa?

      Gilla

  1. Absolut att det är pinnar! Jag får en känsla av sommar och värme, kanske att himlen inte är så djupblå som du får samma känsla som det du hade när du var där för dig? Jag gillar bilden ger en känsla av ledighet. Just nu har vi 20 grader och klockan har passerat 17…. hoppas att den värmen stannar lääääänge!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.