Lyft (290/366)

lyft

När jag skulle svänga in på vår väg efter att ha lämnat barnen i skolan såg jag att åkern framför vårt hus var full av kajor. Jag är inte helt säker på att det var just kajor, men i varje fall var det svarta fåglar ;) Jag stannade bilen och försökte ta fram kameran försiktigt ur väskan och chansade på vissa inställningar innan jag öppnade bildörren. Ljudet av bildörren som öppnades skrämde förstås upp alla fåglarna, så jag sprang fram mot åkern och hann knäppa en handfull bilder innan ögonblicket var borta.

Jag är ganska lättad över att jag lyckades få till temat ”lyft”, jag var litet orolig att jag skulle behöva be någon fota mig på gymmet när jag lyfte en hantel. Det slipper jag nu! :)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

10 reaktioner till “Lyft (290/366)

  1. Snygg bild, testa på kul att beskära den så du lyfter trädtopparna till en tredjedel upp i bilden sen skär du bort lite på sidorna så den inte blir långsmal. Bilden är fin som den är med jag tror den tjänar på det. Jag höll själv på så med bilden på åskmolnet i Söndagens helgbild.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.