Den som inga byxor har… (293/366)

honan-agda-3

– Ja, hur så? Allt klär väl en skönhet?!

I förrgår när jag kom in till hönsen fick jag en smärre chock. Vår lilla Coco Chanel hade inte många fjädrar eller dun kvar på kroppen. Jag misstänkte först att hon var utsatt för mobbing av de andra hönsen, men sansade mig och beskrev situationen i Facebookgruppen ”Vi som har höns”. Jag fick snabbt svar att det nog bara var en väldigt kraftig ruggning, och att hon efter ett par dagar skulle se ut som en igelkott när alla vingpennor börjat växa ut igen. Tack och lov för expertis! Ni ser ju att det stämde. Alla ställen som var helt kala för två dagar sedan, är nu täckta av cylindrar som innehåller nya fjädrar.

Jag älskar hennes min ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

16 reaktioner till “Den som inga byxor har… (293/366)

    1. I Facebookgruppen verkade de ta det hela med ro, så jag gissar att det kan bli så här ibland. När jag nu tänker på det så hände samma sak vår ena hund förra året. Hon fällde all underull på två dagar, sedan inget mer. Väldigt praktiskt :)

      Gilla

  1. Hahaha! Coco Chanel – vilket namn för en höna – helt suveränt! Å jag trodde hon hade en kratta bland fjädrarna;-) Å i ditt fall ser till och med jag fördelen av Facebook;-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.