Tredelad (294/366)

tredelad

Hos Café Drömkåken står det här blomsterarrangemanget. En tredelad däckvariant i pastellfärger. Inte så vanligt ;)

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman!

 

8 reaktioner till “Tredelad (294/366)

  1. Så läckert ! Café Drömkåken verkar innehålla en hel uppsjö av roliga och vackra fotomotiv. Däcken är lite bleka i färgerna men det kanske beror på att de blekts av solen under sommaren. Tror att om iallafall den undre och övre målas igen skulle det ge ett mer effektfullt intryck. Gillar även de färgglada skyltarna men påminns än en gång om att jag behöver starkare glasögon :-D

    Gillad av 1 person

    1. Ja, där finns det mycket att fota :) Det var en mulen dag och alla foton blev ganska mörka. Däcken är visserligen bleka, men de blev ännu mer bleka när jag ljusade upp bilden. Vid tillfälle skall jag lära mig hur man redigerar litet mer diskret ;) Blicken dras till skyltarna, när det står saker vill man ju läsa det, men egentligen skall ju fokus vara på däcken, så skärpan var inställd på dem. Det är nog inga problem med glasögonen, det är skyltarna som är oskarpa :)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.