Renoveringsbehov (341/366)

ruckel

Mitt främsta minne från det här fototillfället är hur dålig kondition jag har..! Jag hade visserligen min overall som är två nummer för stor och det var snö upp till knäna, men hjälp vad trött jag var efter att ha pulsat genom snön till ödehuset och tillbaka! En bra tankeställare om att det är dags att återuppta ridning och träning igen :) Jag tyckte i alla fall att det blev en ganska fin effekt med kontrasten mellan snön och öppningarna i det trasiga taket.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

4 reaktioner till “Renoveringsbehov (341/366)

  1. Håller med till fullo men tycker också att det är lite synd när hus får stå och förfalla. Men bilden är riktigt bra med harmonska färger och allt trassel av växter som gör det nära nog omöjligt att komma närmare huset ger en speciell effekt som jag tycker förhöjer intrycket av bilden på ett positivt sätt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.