Eget tema: eftertanke (349/366)

eftertanke-2-kopia

I går var det Augustgala med prisutdelning i Stockholms Konserthus, vilket innebär att mitt uppdrag som Augustambassadör är slutfört. Det känns litet tomt faktiskt, att inte vara helt uppslukad av Erasmus av Rotterdam, extremism och yttrandefrihetens gränser, snabbt smältande isar på Arktis, ett socialförsäkringssystem som inte fungerar, demens och betydelsen för världen av i dag av 70 år gamla händelser. I dag summerar jag intrycken och känner mig tacksam för förtroendet att bevaka särskilt facklitteraturen och Lilla Augustpriset. Jag har lärt mig väldigt mycket under den här tiden som Augustambassadör, och jag har kommit till många olika insikter som jag är säker på kommer att ha betydelse för min egen utveckling framöver.

365

Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Klicka gärna runt och se andras foton på samma tema.

 

3 reaktioner till “Eget tema: eftertanke (349/366)

  1. Kunskap är coolt är en slogan för ”Grej of the day” som vi och många andra skolor kör med. Kunskap är roligt och att verkligen få tid att grotta ner sig i det man gör måste vara väldigt stimulerande, även om det förstås tar en massa tid. Jag förstår tomheten, men tycker att du ska vara stolt över att ha blivit utvld för uppdraget. Av vad jag har sett och läst har du gjort ett väldigt bra jobb. <3

    Gilla

  2. Förstår att det är många intryck att smälta efter att uppdraget tog slut. Det tog vad jag förstår en hel del av din tid men på ett väldigt positivt sätt. Tycker du valt en väldigt vacker bild till temat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.